Rulada cu crema de ciocoata

de maria_claudia in Dulciuri, 23 Oct 2010 | 3703 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ptr. blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 linguri de apa,
  • 4 linguri de faina,
  • 1 praf de sare.
Ptr. crema:
  • 2 oua,
  • 1 lingura de cacao,
  • 200gr unt,
  • 200gr de ciocolata cu lapte, 250gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocoata:

 Se bat albusurile cu sarea si se pune zaharul treptat, apoi apa si galbenusurile, faina amestecand usor de sus in jos. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se introduce in cuptorul incins ptr 35min. Cand blatul este copt se rastoarna peste un prosop umed presarat cu zahar si se ruleaza. Cand s-a racit se umple cu crema pregatita astfel: ouale impreuna cu zaharul si cacaua se pun la foc mic timp de 5-10 min, apoi se ia de pe foc. Se pune ciocolata si se amesteca bn. Cand s-a racit se amesteca cu untul frecat spuma. Rulada se lasa la frigider ptr 2 ore dupa care se imbaraca cu o glazura de ciocolata si alune tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocoata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine si ciocolata